Окупанти брешуть мешканцям Мелітополя щодо «розділу» України – розвідка

Читать на русском
Ворожі війська намагаються переконати населення окупованих територій в тому, що «Україну вже давно поділили», хоч насправді це фейк.

Ворожі війська намагаються переконати населення окупованих територій в тому, що «Україну вже давно поділили», хоч насправді це фейк.

Про це повідомляє Головне управління розвідки.

В окупованому Мелітополі лунали вибухи: росіян обстріляли на аеродромі та залізниціВ Мелітополі та поблизу міста була чергова пекельна ніч для російських окупантів. ЗСУ атакували одразу по трьох територіях.

За інформацією розвідників, «керівництво» великих підприємств окупованого Мелітополя отримало вказівку проводити збори та бесіди з персоналом, на яких доводити інформацію про «зраду» з боку України.

«Україну вже поділили. На території західних областей ввели в обіг польські злоті, у більшості магазинів подвійні цінники. Від росії нема куди тікати. Україна не та, якою була», - цитує ГУР вкиди окупантів.

Нагадаємо, окупанти привезли до Мелітополя близько 700 осіб масовки, оскільки не змогли зібрати людей серед місцевого населення, щоб оформити картинку для російських ЗМІ.

Також зазначимо, що українські військові знищили в Мелітополі пункти тимчасового розміщення росіян.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: