Російські солдати називають ЗСУ найсильнішою армією у світі: перехоплення СБУ

Читать на русском
СБУ перехопила розмову, в якій окупанти визнають силу українських військових і називають ЗСУ найсильнішою армією у світі.

СБУ перехопила розмову, в якій окупанти визнають силу українських військових і називають ЗСУ найсильнішою армією у світі.

Про це повідомляє пресслужба відомства 1 серпня.

Втрати росіян на війні перевищили 41 тисячу військовихОкупанти за останню добу втратили в Україні близько 200 військових, 5 танків, 7 бойових броньованих машин, 16 артилерійських систем, безпілотник.

«Українська армія – це найсильніша армія в усьому світі...Вони навіть росіян не бояться нікого...Це так і є, реально», – розповідає мобілізований до лав окупантів мешканець тимчасово окупованого Донецька у перехопленій розмові своїй матері.

Також чоловік каже, що росіяни якщо і просуваються, то з великими втратами.

«А навіть якщо просувається наша (армія – ред.), з дуже великими втратами. Дуже великими, дуже-дуже-дуже... У нас батальйони лягають», - наголосив окупант.

Нагадаємо, російські військові розповідають своїм родичам, як вбивають мирних жителів, а також про інші звірства, які робили в Україні.

Також російські солдати заздрять точній роботі українських мінометників та артилеристів, які б'ють за позиціям армії рф. Такі розмови перехоплювала СБУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: