На Харківщині за добу через обстріли загинула 1 особа, 5 поранено

Читать на русском
З'явилися нові деталі нічних ракетних ударів по Харкову - снаряди влучили по двох районах міста. Попередньо, без постраждалих.

Російські окупанти продовжують обстрілювати Харків та область. Є постраждалі та один загиблий серед мирних жителів. Також з'явились нові деталі нічних ракетних ударів.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

У Харкові через ворожі обстріли пошкоджено ТЕЦ-3Внаслідок обстрілів російських окупантів пошкоджено ТЕЦ-3 у Харкові, яка забезпечує теплом третину міста.

Минулої доби російські окупанти, за даними Синєгубова, обстрілювали населені пункти Богодухівського, Чугуївського, Харківського, Лозівського та Ізюмського районів області.

У Богодухівському районі через обстріл горіло поле з пшеницею, фермери власноручно загасили пожежу, яка знищила 3 ​​гектари врожаю. У Чугуївському – знищили склад із насінням.

За даними обласного центру екстреної медичної допомоги, протягом доби на Харківщині від обстрілів окупантів загинула 1 особа, поранення отримали 5 мирних жителів. Загиблий - внаслідок вчорашнього ранкового обстрілу Харкова з РСЗВ. Стан двох поранених пацієнтів – тяжкий.

Голова ОВА також уточнив, що сьогодні близько 2:00 ночі ворог завдав ударів по Шевченківському та Індустріальному районам.

Наслідки, за його словами, такі: у Шевченківському окупанти пошкодили готельно-ресторанний комплекс.

Ще один удар зафіксовано на відкритій території в Індустріальному районі, пошкоджено елементи транспортної та критичної інфраструктури. Постраждалих немає.

Зазначимо, за даними прокуратури Харкова, готельно-ресторанний комплекс було пошкоджено у Холодногірському районі. Крім того, правоохоронці зафіксували ще одне влучання снаряда у цьому районі по території нежитлової будівлі.

Нагадаємо, першим про нічні ракетні удари повідомив мер Ігор Терехов.

Напередодні вранці окупанти обстріляли Харків касетними снарядами з «Урагану».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: