У Харкові через ворожі обстріли пошкоджено ТЕЦ-3

Читать на русском
Внаслідок обстрілів російських окупантів пошкоджено ТЕЦ-3 у Харкові, яка забезпечує теплом третину міста.

Внаслідок нещодавніх обстрілів російських окупантів пошкоджено ТЕЦ-3 у Харкові, яка забезпечує теплом близько третини міста.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у понеділок, 8 серпня, у ефірі телемарафону.

Шмигаль розповів, чи готова Україна до опалювального сезонуУкраїна готова до нового опалювального сезону майже на 60 відсотків. Наразі закачано вже 12 млрд кубів газу з необхідних 19.

«Нещодавно окупанти пошкодили ТЕЦ-3 у Харкові. Це одне з великих підприємств, яке забезпечує майже третину міста теплом та гарячою водою», - сказав він.

Голова ОВА наголосив, що зараз стоїть завдання максимально відновити критичну інфраструктуру та підготувати місто до зимового періоду. Це планують зробити через резервний фонд уряду.

Коли саме було завдано ударів по харківській ТЕЦ, Синєгубов не уточнив. Як відомо, росіяни завдають ракетних ударів по Харкову та області щоночі протягом усього літа.

Нагадаємо, Харків вранці 8 серпня зазнав нового артилерійського обстрілу з боку російських окупантів. Під удар потрапив житловий квартал на Павловому Полі у Шевченківському районі. Одна людина загинула, одна поранена.

Окупанти вдарили по Харкову касетними снарядами із РСЗВ «Ураган». Жертв могло бути набагато більше, оскільки понад 20 снарядів не розірвалися.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: