По Харкову зранку вдарили з артилерії: загинув мирний житель

Читать на русском
Харків вранці 8 серпня зазнав нового артилерійського обстрілу з боку російських окупантів. Мешканців просять бути у укриттях.
t.me/typical_alekseevkakh

Харків вранці 8 серпня зазнав нового артилерійського обстрілу з боку російських окупантів. Повідомляється про прильоти у Шевченківському районі та мінімум одного загиблого та одного постраждалого.

Інформацію підтвердив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

З початку війни в Харкові та області загинуло більше тисячі цивільних осіб – прокуратураСеред загиблих на території міста та області не менше півсотні дітей, наймолодшій дитині, вбитій російськими окупантами, було п'ять місяців

«Російські окупанти наносять удари по Харкову. Не покидайте безпечних місць», - написав він.

Пізніше голова ОВА додав, що вже відомо про пораненого.

«Є попередня інформація про постраждалого у Шевченківському районі Харкова», - повідомив він.

Про обстріл району Павлового поля заявив і мер Ігор Терехов.

«Тепер Павлове Поле обстрілюють уже й вранці. Кілька хвилин тому там був вибух. Точно ніякої військової інфраструктури у цьому мирному та густо заселеному районі немає. Прошу бути всіх у укриттях – обстріл може повторитися», - написав він.

Пізніше Терехов уточнив, що вже відомо про одного загиблого.

«Підтверджено інформацію про одного загиблого. Цивільний. Просто вийшов із дому та потрапив під обстріл», - написав мер.

За останніми даними, поки що відомо про 1 загиблого ( 60 років) та 1 постраждалого (68 років).

Зазначимо, напередодні ввечері росіяни також вдарили по Харкову з артилерії. Так, близько 23 години внаслідок артобстрілів окупантів у кількох місцях горіла покрівля адміністративної будівлі у Київському районі Харкова. Без постраждалих.

Також окупанти знову вночі запускали з території росії ракети С-300.

«Штаб оборони цієї ночі зафіксував понад 5 запусків ракет з території росії. Попередньо – ЗРК С-300. Частина з них «здетонувала раніше за пункта призначення», - повідомив Синеєгубов у Telegram.

Одна з ракет після першої години ночі влучла, за словами голови ОВА, у селищі Печеніги, Чугуївського району - після удару загинула 72-річна жінка.

Нагадаємо, в ОВА попереджали про посилення ударів з боку рф найближчим часом.

Напередодні три райони Харкова потрапили під ракетний обстріл.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: