Ще одна країна приєдналася до підготовки бійців ЗСУ у Британії

Читать на русском
Фінляндія приєдналася до програми підготовки українських військових у Великій Британії, повідомили у Міноборони.
facebook.com/GeneralStaff.ua

Фінські військовослужбовці візьмуть участь у підготовці українських військовослужбовців, яка проходить у Великій Британії.

Про це повідомив міністр оборони України Олексій Резніков у Twitter.

Британія вже готова передати Україні два бойові кораблі – ПристайкоКораблі, які отримає Україна - спеціалізовані бойові протимінні екземпляри. Українські екіпажі вже освоюють нові бойові одиниці у складі українського флоту.

«Ще один друг України приєднується до британської програми підвищення боєздатності української армії. Фінляндія відправить своїх військовослужбовців до Великої Британії для навчання наших військ», - написав він.

Він подякував Міністерству оборони Фінляндії за відповідне рішення.

Нагадаємо, раніше уряд Швеції ухвалив рішення про направлення до Великої Британії інструкторів для проведення базової військової підготовки українських бійців.

4 серпня міністр оборони Канади Аніта Ананд повідомила, що до навчання українських військових на території Британії приєднуватимуться і 225 канадських військових.

Генштаб ЗСУ показав, як відбуваються навчання українських військовослужбовців у Великій Британії. Загалом у них беруть участь близько 10 тисяч українців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: