Ракетні удари по Миколаєву: є тяжко поранені

Читать на русском
Внаслідок нічних ворожих обстрілів Миколаєва тяжкі поранення отримали дві людини, пошкоджено житлові будинки.
ілюстративне фотоfacebook.com/mykoda

Внаслідок нічних ворожих обстрілів Миколаєва тяжкі поранення отримали дві людини, пошкоджено житлові будинки.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у Telegram.

У Генштабі оприлюднили нові дані про втрати армії рфЗа минулу добу, 5 серпня, українські військові ліквідували ще 250 окупантів і десяток танків ворога.

«Вночі, 6 серпня, близько 03:30 ворог завдав ракетних ударів по місту. Внаслідок чого важко поранено двох людей. Також пошкоджено житлові будинки. Детальна інформація про наслідки обстрілу уточнюється», - написав він.

Мер Миколаєва уточнив, що під ракетні удари росіян уночі потрапили сім мікрорайонів міста.

Крім того, Кім розповів про ситуацію на Миколаївщині:

Миколаївський район: 5 серпня зафіксовані ворожі обстріли території с. Новомиколаївка Первомайської громади. Внаслідок чого відбулося загоряння будинку та двох господарських споруд, чисельні займання сухостою на прибудинкових територіях та парковій зоні. Постраждалих немає.

Також вчора, 5 серпня, внаслідок обстрілів двічі зайнялася пожежа хвойної підстилки на території Галицинівського лісового урочища.

Баштанський район: 5 серпня близько 22:30 обстрілів зазнало село Червона Долина Широківської громади. Внаслідок чого пошкоджені житлові будинки та сільгоспбудівлі в домогосподарствах. Влучання теж були по дорогах. Також вчора були обстріли біля с. Широке.

6 серпня близько о 04:30 були обстріли поза селами Поляна, Степове, Широке, Червона Долина. Станом на зараз також відбуваються з певною періодичністю обстріли в Широківській громаді. Постраждалих немає.

За останню добу інтенсивність обстрілів населених пунктів Березнегуватської громади на лінії зіткнення збільшилася, але постраждалих немає. Інформація про пошкодження уточнюється.

У Вознесенському та Первомайському районах день і ніч пройшли відносно спокійно.

Нагадаємо, окупанти в ніч проти 6 серпня бомбардували Миколаїв, Нікополь, Харків та Запоріжжя.

У Генштабі розповіли про ситуацію на всій лінії фронту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: