Ракетний обстріл Миколаєва: від отриманих травм помер чоловік

Читать на русском
Внаслідок ранкових ворожих обстрілів Миколаєва постраждала 21 особа. Також від отриманих травм помер чоловік 1980 року народження.

Внаслідок ранкових ворожих обстрілів Миколаєва постраждала 21 особа. Також від отриманих травм помер чоловік 1980 року народження.

Про це повідомив у Telegram заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко.

«Миколаїв. Росіяни завдали удару по Корабельному району міста. Постраждали приватні будинки та багатоповерхівки. Площа ураження дуже велика, є пожежі, значні руйування та жертви. Працюють рятувальники. Тому на сьогоднішній день відомо про 21 пораненого та одного загиблого. Чоловік 1980 року народження помер через отримані травми», - повідомив Тимошенко.

Серед постраждалих є 13-річний хлопчик, який перебував біля входу до церкви.

«За наявною інформацією, він отримав поранення через розрив касетних боєприпасів. Підлітка з політравмами та мінно-вибуховими пораненнями голови, стегна та черевної порожнини у тяжкому стані доставлено до реанімації обласної лікарні. Інформація уточнюється», – додав Тимошенко.

Нагадаємо, сьогодні вдень російські війська обстріляли Миколаїв. Очільник ОВА Віталій Кім повідомляв, що окрім поранених є загиблі.

Пізніше з'явилася інформація про те, що внаслідок ворожої атаки на Миколаїв постраждало 22 особи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: