Окупанти в ніч на 6 серпня бомбили Миколаїв, Нікополь, Харків і Запоріжжя

Читать на русском
Офіційної інформації про жертви або руйнування російських ударів по містах поки що немає, проте відомо, що попадання були
Ілюстративне фотоFacebook

Російські окупанти за ніч з 5 на 6 серпня наносили ракетні та артилерійські удари по трьох українських містах - Харкову, Нікополю, Миколаєву та Запоріжжю.

Так, У Харкові після першої години ночі були чутні вибухи. Мер міста Ігор Терехов в соцмережах повідомив, що попадання ракети зафіксовано в Слобідському районі міста.

«Звуки вибухів чув весь Харків. Попередньо прилетіло в Слобідський район. Рятувальники вже там. Поки інформації про постраждалих немає. Сподіваюся, що так і буде» - написав він.

Голова Нікопольського рову Євген Євтушенко о першій годині ночі повідомив про те, що Нікополь обстріляли, але ніяких подробиць не навів.

О пів на четверту ночі з'явилася інформація про те, що вибухи чутні в Миколаєві. Але офіційної інформації з цього приводу поки немає.

Майже в той же час жителі Запоріжжя повідомили про декілька дуже потужних вибухів, які пролунали в місті або біля нього. Коментарів офіційних органів влади поки що немає; місцеві канали публікують відео, на якому, як стверджується, зафіксований спалах від прильоту по місту.

Нагадаємо, 5 серпня російські війська обстріляли окупований ними ж Енергодар. У більшості районів міста було зафіксовано відсутність світла, водопостачання та Інтернету. Три снаряди впали на території ЗАЕС.

Російські війська також 5 серпня обстріляли Балабанівку та Корабельний район Миколаєва. Як мінімум 22 людини були поранені, є і загиблі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: