В окупованому Бердянську пролунав вибух

Читать на русском
У центрі Бердянська Запорізької області стався вибух. Він пролунав біля захопленого окупантами міського відділу поліції.

У центрі Бердянська Запорізької області стався вибух. Він пролунав біля захопленого окупантами міського відділу поліції.

Про це повідомляє СтратКом ЗСУ.

Із Маріуполя у бік Бердянська попрямувала колона ворожої техніки – деталіРадник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомляє, що російські війська виводять техніку з міста в бік лінії фронту.

«У центрі окупованого Бердянська стався вибух біля захопленої росіянами будівлі міського відділу поліції», - йдеться у повідомленні.

Як уточнюють у «Страткомі», станом на 6 серпня у складі російських окупаційних військ 18 батальйон-тактичних груп відновленню не підлягають.

У відомстві додають, що на 15 липня тих, хто не підлягає відновленню, було 16 БТГр.

Нагадаємо, 25 липня в окупованому Бердянську пролунав вибух на території заводу.

Збройні сили України за добу вразили ще шість складів російських окупантів із боєприпасами у Херсонському та Бериславському районах Херсонської області.

Також минулої доби українські військові ліквідували ще 250 окупантів і десяток танків ворога. Загальні втрати росії вже досягли близько 41 900 убитих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: