Зеленський призначив голову Херсонської ОДА

Читать на русском
Новим головою Херсонської обладміністрації призначено Ярослава Янушевича. Він працював у Податковій інспекції, Міграційній службі, ДП Документ.
Фото: Офіс президента України

Ярослава Янушевича призначено головою Херсонської обласної адміністрації.

Відповідний указ підписав президент Володимир Зеленський.

Майбутня битва за Херсон може визначити результат вторгнення путіна в Україну – Atlantic CouncilРезультат битви за Херсон визначить подальший напрямок війни. Якщо Україна переможе, це стане нищівним ударом по імперських амбіціях путіна. Перемога росії може відкрити їй шлях до окупації всього українського узбережжя Чорного моря.

Під час зустрічі в ОПУ Зеленський наголосив, що Херсонську область обов'язково буде звільнено від російських окупантів, а колаборантів буде притягнуто до відповідальності.

Янушевич закінчив Київський національний університет ім. Т. Шевченка (спеціальність «фінанси»), а також Одеський національний університет ім. І. І. Мечникова (спеціальність «правознавство») та Національну академію державного управління за президента України («управління суспільним розвитком»).

У різні часи він працював у Державній податковій інспекції, був заступником голови Державної міграційної служби, гендиректором ДП «Документ», заступником голови Державної фінансової інспекції, виконавчим директором «Українського державного центру радіочастот». Із 2016 року Янушевич був радником гендиректора цього підприємства.

Нагадаємо, у червні з посади керівника Херсонської ОДА було звільнено Геннадія Лагуту.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: