САП просить заарештувати екснардепа Мартиненка

Читать на русском
Антикорупційні органи правопорядку просять взяти під варту колишнього члена українського парламенту від фракції Народного фронту.
radiosvoboda.org

Екснардепа Миколу Мартиненка хочуть заарештувати з альтернативою 70 млн грн застави.

Про це під час судового засідання повідомив прокурор САП Олександр Іванющенко, передає журналіст «Слово і діло» з зали суду.

Справа екснардепа Мартиненка: хронологія подійУ чому звинувачують колишнього нардепа Миколу Мартиненка та як розвивалася ситуація зі справою щодо нього – на інфографіці.

Альтернативою взяття під варту органи правопорядку просять визначити понад 70 млн грн застави. У разі внесення коштів прокурор просив покласти на Мартиненка низку обов‘язків, зокрема, здати закордонні паспорти.

Нагадаємо, у кінці липня НАБУ та САП повідомили про нову підозру Миколі Мартиненку. Йому інкримінують одержання 311 тисяч євро неправомірної вигоди та відмивання коштів.

У ході досудового слідства встановлено, що у липні 2014 року Мартиненка отримав від керівництва чеської компанії «SKODA JS a.s.» неправомірну вигоду в сумі 311, 5 тисяч євро за сприяння інтересам вказаної чеської компанії та просування її інтересів в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: