Зеленський провів зустріч із головою ОБСЄ: які теми обговорювали

Читать на русском
Глава держави Володимир Зеленський у вівторок, 2 серпня, зустрівся з очільником ОБСЄ, міністром закордонних справ Польщі Збігневом Рау.

Глава держави Володимир Зеленський у вівторок, 2 серпня, зустрівся з очільником ОБСЄ, міністром закордонних справ Польщі Збігневом Рау в Києві – сторони обговорили укріплення співробітництва між країнами.

Про це повідомляє офіційний сайт ОП.

Зеленський у переговорах з Рау подякував Польщі за ініціативу про підтримку українців, які перебувають на території цієї держави і нагадав про рішення Верховної ради у відповідь.

«Я вважаю, що таких речей між нашими народами має бути якнайбільше. Таке єднання свідчить про спільне майбутнє наших народів, наших незалежних суверенних держав», - наголосив президент.

Також Зеленський порушив тему військової допомоги для України. Він подякував полякам за надання українським військовим САУ Krab.

Водночас, президент України закликав Рау докласти зусиль для звільнення з ворожого полону українців, які входили до Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Нагадаємо, 2 серпня міністр закордонних справ Польщі та чинний голова ОБСЄ Збігнєв Рау відвідав зруйновану російськими окупантами Бучу у Київській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: