Російські окупанти стягнули на південь до 30 батальйонних груп – Арестович

Читать на русском
За словами Арестовича, окупанти отримали завдання бути повністю готовими до наступу до 6 серпня. Однак він невисоко оцінив якість військ, які стягнули росіяни
Олексій АрестовичПраво на владу

Російські війська стягнули на південь України понад 30 батальйонно-тактичних груп. Таким чином окупанти готуються проводити наступ на Кривий Ріг та Миколаїв.

Про це заявив радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович в ефірі у російського правозахисника Марка Фейгіна.

За словами Арестовича, окупанти отримали завдання бути повністю готовими до наступу до 6 серпня. Однак він невисоко оцінив якість військ, які стягнули росіяни. Штати БТГр неповні, забезпечення слабке, та й солдати ненавчені та демотивовані, тому жителям Миколаєва та Кривого Рогу не варто хвилюватися.

Нагадаємо, за даними західних аналітиків, російські війська створюють умови для проведення наступальних операцій в напрямку Харківської області або в бік Харкова.

За даними Генерального штабу, на Запорізькому напрямку йде перегрупування російських військ, а на Криворізькому напрямку окупанти посилюють своє угруповання.

Раніше Арестович розповідав, що російські окупанти запланували власний наступ на півдні України, в першу чергу, в Херсонській області. Вони будуть готові до нього на початку серпня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: