Обстріл Дніпропетровської області: пошкоджено кілька десятків будинків, є поранені

Читать на русском
Вночі було обстріляно Нікопольський та Криворізький райони. Марганець та Червоногригорівська громада частково залишилися без світла, пошкоджені приватні будинки та інфраструктуру.
https://t.me/dnipropetrovskaODA

Російські війська в ніч проти 1 серпня обстріляли Нікопольський та Криворізький райони Дніпропетровської області. Окупанти навмисно цілили по житлових кварталах, поранено двох жінок.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

«Понад 60 приходів з «Градів» по Марганцю та Червоногригорівській громаді. Російська армія умисно цілила по житлових кварталах – по людях, які в цей час спали. Поранені двоє жінок. Одна з них госпіталізована. Вона у важкому стані. У Марганці пошкоджено 8 приватних будинків. В одному з них мирно спали шестеро дітей. Наймолодшому всього два роки. Усіх врятували. Діти неушкоджені. Обстрілом зачепило кафе та швейне виробництво. Виведено з ладу електромережу. Місто частково без світла», – написав Резніченко.

У Червоногригорівській громаді пошкоджено три десятки приватних будинків та авто місцевих жителів. Декілька вулиць залишилися без електрики через пошкодження лінії електропередач.

У Криворізькому районі ворог вдарив із ствольної артилерії по Зеленодольській громаді, обійшлося без жертв та руйнувань, додав Резніченко.

Нагадаємо, ці ж райони були обстріляні окупантами минулої ночі. Тоді постраждала інфраструктура та громадський транспорт, одна людина була поранена.

28 липня внаслідок обстрілу Криворізького району одна людина загинула, ще двоє отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: