Миколаїв зазнав масованих обстрілів, поранені троє людей

Читать на русском
Внаслідок масованого обстрілу Миколаєва поранено трьох людей, пошкоджено приватні будинки, частково зруйновано будівлю травмпункту.
https://t.me/senkevichonline

У ніч на 1 серпня Миколаїв знову зазнав масованих обстрілів. Пошкоджено інфраструктуру міста, поранено трьох людей.

Про це повідомив голова військової адміністрації області Віталій Кім.

«Наразі відомо про ураження приватних будинків та подвір’їв, внаслідок чого поранення отримали троє людей. Внаслідок обстрілу виникла пожежа на території медичного диспансеру. Згорів гуманітарний склад з медичними препаратами та продовольством. Без жертв. Також розбито травмпункт однієї з лікарень, пошкоджено чотири будівлі, медичний автотранспорт, вибито вікна. Попередньо без жертв», – написав Кім.

Мер Миколаєва Олександр Сенкевич уточнив, що внаслідок обстрілу частково зруйновано будівлю нового травмпункту.

«Від ударної хвилі та уламків вікна вилетіли і в сусідніх лікувальних відділеннях. На щастя, персонал та пацієнти не постраждали. Цей травмпункт ми відкрили наприкінці 2019 року. Його зводили з нуля. Фактично, це була перша будівля лікувального закладу, побудована за останні 20 років у Миколаєві. І це був один із найсучасніших травмпунктів України», – написав він.

Нагадаємо, росіяни обстрілювали Миколаїв також у ніч проти 31 липня. Внаслідок обстрілу загинули генеральний директор компанії «Нібулон» Олексій Вадатурський та його дружина.

Вранці 29 липня окупанти обстріляли касетними боєприпасами один із районів Миколаєва. Загинули семеро людей, 19 постраждали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: