Українські морпіхи за добу взяли в полон 11 окупантів

Читать на русском
Морські піхотинці минулої доби в бою взяли в полон 11 російських окупантів на Херсонському напрямку.

Морські піхотинці Військово-морських сил Збройних сил України минулої доби в бою взяли в полон 11 російських окупантів на Херсонському напрямку.

Про це повідомляє пресслужба ВМС ЗСУ у понеділок, 1 серпня.

Вбивство полонених в Оленівці: сім цілей, які переслідувала росіяЦентр стратегічних комунікацій виділив сім цілей, які переслідували окупанти, знищуючи українських полонених в Оленівці.

«Військовослужбовці військових частин та підрозділів Командування морської піхоти ВМС ЗСУ у складі угруповань (українських військ – ред.) продовжують давати гідну відсіч агресору. Так, внаслідок успішних контрнаступних дій на Херсонському напрямку, українські воїни захопили в полон 11 військовослужбовців російських окупаційних військ», - йдеться у повідомленні.

Серед полонених: 1 офіцер, 1 прапорщик та 9 мобілізованих з «ДНР».

«Окупантам, які потрапили в полон, пощастило, адже Україна дотримується норм міжнародного права. Усі полонені передані у відповідні компетентні органи», - наголосили у ВМС.

Крім того, підрозділами артилерії ВМС протягом минулої доби було знищено 1 ворожу БМП, а понад 20 осіб особового складу було ліквідовано або поранено.

Нагадаємо, втрати російської армії з початку вторгнення перевищили 41 тисячу убитих.

При цьому росія не відповідає на вимогу повернути тіла вбитих полонених у Оленівці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: