Атака на штаб ЧФ рф: окупанти зазначають, що обстріл вели з самого Севастополя

Читать на русском
Росія вранці 31 липня заявила про нібито атаку ЗСУ на штаб Чорноморського флоту в окупованому Севастополі.
фото: ТАСС

Російські окупанти у Криму заявили, що безпілотник, з якого 31 липня атакували штаб Чорноморського флоту, випустили із Севастополя.

Про це заявляє «сенатор» від Криму Ольга Ковітіді.

Згідно з її словами, вже почалися оперативно-розшукові роботи, щоб нібито знайти винних.

«Атаку безпілотника на штаб Чорноморського флоту було здійснено із Севастополя, йдуть оперативно-розшукові роботи з пошуку винних», - каже вона.

При цьому, губернатор Севастополя заявляв, що атакували штаб саме із «українського безпілотника».

Кримчани починають усвідомлювати реальність перенесення війни на півострів – розвідкаНастрої населення в тимчасово окупованому Криму змінюються. Жителі починають усвідомлювати реальність перенесення війни на територію півострова.

Повідомлялось, що внаслідок «атаки» постраждали 6 людей, стан двох середньої тяжкості.

Водночас, у Військово-морських силах ЗСУ вже прокоментували новину російських ЗМІ про те, що в окупованому Севастополі начебто український безпілотник атакував штаб чорноморського флоту рф.

«Насправді ворог не ризикнув проводити день ЧФ рф, а щоб вкотре не зганьбитися перед всім світом, побоюючись Збройних cил України, вигадав привід, щоб скасувати заходи з нагоди так званого свята. Такими заявами ворог визнає свою ППО недієздатною та ставить під ще більший сумнів існування кримського мосту», - йдеться в повідомленні.

Також ВМС нагадали, що цілями Сили оборони України є винятково військові об’єкти рф. «Ми не завдаємо ударів по території рф. Крим - це Україна», - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, що росія вранці 31 липня заявила про нібито атаку ЗСУ на штаб Чорноморського флоту в окупованому Севастополі. У заяві повідомлялося, що постраждали п'ятеро людей. Україна назвала такі заяви провокацією.

Раніше стало відомо, що в окупованому Севастополі скасували військовий парад на день ВМС росії.

Напередодні ЗСУ знищили командний пункт бригади Чорноморського флоту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: