Кримчани починають усвідомлювати реальність перенесення війни на півострів – розвідка

Читать на русском
Настрої населення в тимчасово окупованому Криму змінюються. Жителі починають усвідомлювати реальність перенесення війни на територію півострова.
finbalance.com.ua

Настрої населення в тимчасово окупованому Криму змінюються. Жителі починають усвідомлювати реальність перенесення війни на територію півострова.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький в інтерв’ю проєкту Радіо Свобода Крим.Реалії.

«Поступово до населення Криму це доходить. Ми реально відслідковуємо ті питання, які стосуються суспільних таких настроїв. Скажу одне: по-перше, вони змінилися, змінилися у тих людей, які мають родичів на території нашої держави – чи то Київ, чи то Харків, родичів на окупованих територіях, де були просто знищені села і міста. І друге – це ті родичі, де брати, сини, батьки загинули… Загроза перенесення війни на територію Криму для них це вже стає реальністю», – заявив він.

Дипломатія та військові елементи: у Зеленського розповіли, як планують звільняти КримГоловним інструментом у звільненні Криму буде дипломатичний діалог, але також не виключається військових елементів.

Скібіцький також додав, що у російських військових підрозділах, які зазнали відчутні втрати, зростає кількість відмов від продовження контракту.

Нагадаємо, Україна може використати РСЗВ HIMARS проти російських об'єктів, у тому числі й тих, що розташовані у анексованому Криму. Військові об’єкти рф Криму є одними з цілей, які мають уразити українські війська.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: