Удар по Чугуєву: з-під завалів будинку культури дістали другого загиблого

Читать на русском
У Чугуєві Харківської області кількість жертв унаслідок обстрілу будинку культури російськими окупантами зросла до двох.

У Чугуєві Харківської області кількість жертв унаслідок обстрілу будинку культури російськими окупантами зросла до двох – з-під завалів дістали тіло 36-річного чоловіка.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Ранковий обстріл Харкова: з'явилися подробиці та фото наслідківРФ випустила ракети по Слобідському району Харкова. Снаряди впали біля житлових будинків, частина уламків упала на автосалон. Також від удару пошкоджено вихід зі станції метро.

«З-під завалів будинку культури у Чугуєві рятувальники дістали тіло 36-річного чоловіка. Станом на даний момент внаслідок вчорашнього обстрілу окупантів загинули 2 особи», – написав він.

Нагадаємо, сьогодні вдень рятувальники дістали з-під завалів тіло загиблої жінки. Повідомлялося, що ще двох людей шукають.

У ніч на 25 липня російські окупанти вдарили по цивільних об'єктах Чугуєва Харківської області – будинку культури та школі. Рятувальники розбирали завали весь день, до людей не змогли дістатися.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов показав знищений внаслідок обстрілу будинок культури у Чугуєві.

Сьогодні вранці росія знову вдарила ракетами по Харкову та Чугуєву. У прокуратурі показали фото руйнувань. Обійшлося без жертв та постраждалих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: