Удар росіян по Чугуєву: під завалами все ще залишаються люди

Читать на русском
У Чугуєві на Харківщині рятувальники цілий день продовжують розбирати завали будівель, зруйнованих російськими ракетами.
t.me/synegubov

У Чугуєві на Харківщині рятувальники цілий день продовжують розбирати завали будівель, зруйнованих російськими ракетами.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у Telegram.

Ранковий обстріл Харкова: пошкоджено ще один університетВнаслідок артобстрілу Харкова 23 липня постраждав житловий будинок, офіси, а також університет міського господарства імені Бекетова.

«Вночі окупанти по Чугуївщині випустили понад 10 снарядів зенітно-ракетного комплексу С-300, які взагалі призначені для боротьби з тактичною авіацією та ракетами. Але росіяни вирішили вдарити ними по будинку культури, знищивши його повністю, школі та колишньому будинку офіцерів», - написав він.

За його словами, під завалами досі перебувають люди, оскільки підвал був укриттям, адже район уже кілька тижнів невпинно обстрілюють російські окупанти.

«Пошукові роботи продовжуються, рятувальники докладають усіх зусиль. У населеному пункті району знищено місцеву школу. На щастя, ніхто не постраждав», - додали в ОДА.

Нагадаємо, про удар по Чугуєву повідомлялося сьогодні вранці. Також було відомо, що одна жінка отримала поранення.

Чугуєв зазнав ракетного обстрілу також у ніч проти 16 липня. Тоді загинули троє людей, ще кілька було поранено.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: