ЗСУ вже розгромили п'ять загальновійськових армій росії – Арестович

Читать на русском
Українські військові знищили 1730 танків і 3950 бронемашин російських військ, що еквівалентно 54 і 124 комплектам бронетехніки для оснащення батальйону
Ілюстративне фотоslovoidilo.ua

Збройні Сили України з початку повномасштабного вторгнення росії й по сьогоднішній день розгромили в цілому п'ять загальновійськових армій російських збройних сил.

Про це розповів радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович в ефірі у російського правозахисника Марка Фейгіна.

Арестович нагадав, що українські військові знищили 1730 танків і 3950 бронемашин російських військ, що еквівалентно 54 і 124 комплектам бронетехніки для оснащення батальйону. Також українські війська винищили не менше 14 дивізіонів РСЗВ і не менше 70 дивізіонів ствольної артилерії.

«Зараз виходить, що ми повністю знищили в Україні 35 мотострілкових полків і 10 танкових полків. Це виходить 10 мотострілецьких дивізій або п'ять загальновійськових армій. П'ять загальновійськових армій тут поховали з 10 в російській федерації» - зазначив він.

Нагадаємо, з 24 лютого по 25 липня загальні втрати особового складу російських військ на території України орієнтовно склали 39700 одиниць особового складу. За добу ЗСУ ліквідували ще 180 окупантів.

Згідно з даними Пентагону, російські війська щодня втрачають сотні людей на війні в Україні, в тому числі вбиті в цілому тисячі лейтенантів і капітанів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: