Арестович визнав проблеми з оточенням угруповання росіян під Високопіллям на Херсонщині

Читать на русском
Арестович згадав про те, що росіяни завдають потужних артилерійських та авіаційних ударів по українських військах
Олексій АрестовичСкриншот

Біля населеного пункту Високопілля в Херсонській області зірвалося оточення російського угруповання. Українські війська відчувають на цьому напрямку проблеми.

Про це розповів радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович в ефірі у російського правозахисника Марка Фейгіна.

Арестович згадав про те, що росіяни завдають потужні артилерійські та авіаційні удари по українських військах, а українські військові, судячи з усього, допустили якусь помилку. Зараз в цьому районі встановилася хистка рівновага.

«У Високопілля наші трохи не те зробили, з моєї точки зору. І якщо не зовсім упустили можливість, то істотно ускладнили собі життя... Там ситуація вирівнялася. Вони не можуть контратакувати та робити які-небудь активні дії, а ми не можемо взяти. Хто першим резерви підтягне, той і молодець, той і переміг» - резюмував він.

Нагадаємо, раніше радник глави ОПУ Олексій Арестович підтвердив, що Збройні Сили України влаштували перше оточення російських військ у цій війні. Велика група російських окупантів потрапила в «котел» біля населеного пункту Високопілля в Херсонській області.

При цьому, за різними даними, в оточення на Херсонському напрямку могли потрапити понад дві тисячі російських окупантів. Таке число вимальовується з аналізу різних джерел про оточення, яке Збройні Сили України влаштували росіянам.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: