Біля ЗАЕС в Енергодарі дроном-камікадзе знищили базу окупантів

Читать на русском
Українські військові ювелірно відпрацювали по позиціях російських окупантів біля Запорізької АЕС.
Ілюстративне фотоАрміяInform

Українські Збройні сили сьогодні, 22 липня, ювелірним ударом знищили невелику базу російських загарбників біля Запорізької атомної електростанції в окупованому Енергодарі.

Про це повідомляє Головне управління розвідки МОУ у Телеграмі.

«Використовуючи дрон-камікадзе, було завдано удару по наметовому містечку і техніці ворога, зокрема в авто з зенітними установками і БМ-21 «Град», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, в результаті удару було вбито трьох окупантів, ще 12 травмовано. Наметове містечко згоріло, противник довго не міг загасити пожежу.

❗ Українські військові ювелірно відпрацювали по позиціях російських окупантів біля Запорізької АЕС.ГУР МОУ

Нагадаємо, що російські військові розмістили щонайменше 14 одиниць важкої військової техніки з боєкомплектом, зброю та вибухівку у машинному залі першого енергоблоку Запорізької АЕС.

Напередодні ЗСУ завдали точного удару по скупченню живої сили і техніки окупантів у тимчасово захопленому Енергодарі. В результаті обстрілу повідомляється про великі втрати.

Мер Енергодару Дмитро Орлов попереджав, що окупанти поширюють фейки про українських партизанів, які начебто готують теракти у місті. Так, росіяни нібито виявили біля зупинки громадського транспорту саморобний вибуховий пристрій.

Раніше росіяни викрали начальника служби охорони довкілля Запорізької АЕС. А потім ще двох працівників станції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: