Обстріли Миколаєва: мер міста розповів про наслідки російських атак

Читать на русском
Загалом по місту було виявлено 24 вирви від ракет російських окупантів. Внаслідок обстрілів поранення отримали 12 осіб.
t.me/senkevichonline

Російські військові здійснили низку обстрілів Миколаєва за минулу добу, 12 липня. Зруйновано два будинки, пошкоджено школу і дві лікарні, поранено 12 осіб.

Про це міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич повідомив у Телеграмі.

Як розповів мер міста, окупаційні війська били по Миколаєву з території окупованих районів Херсонської області за допомогою систем С-300 і РСЗВ.

Загроза з моря: росія тримає напоготові понад 40 крилатих ракетРосія посилила угруповання чф ще одним підводним човном. Зараз у Чорному морі рф тримає напоготові 44 крилатих ракети типу Калібр.

«Загалом по місту було виявлено 24 вирви від ракет. Рашисти гатили по Миколаєву системами С-300 та РСЗВ із території тимчасово окупованої Херсонщини. Загалом поранення різного ступеня дістали 12 осіб», - написав мер.

Згідно зі словами Сєнкевича, від атак рф згорів двоповерховий будинок, ще в одній п'ятиповерхівці хвіст ракети пробив перекриття від п'ятого до третього поверху.

Також ущент зруйновано корпус однієї з миколаївських шкіл, а в інших корпусах закладу побиті вікна і двері.

Пошкоджень зазнали дві лікарні: у них вибиті вікна, у деяких приміщеннях обвалилась стеля. Схожі руйнування у приміщеннях банку та пошти.

Також Сєнкевич додав, що ракети влучили у територію місцевого рибного підприємства. Там знищені будівлі і транспорт.

При цьому, постраждав від обстрілів і громадський транспорт Миколаєва: 5 тролейбусів не підлягають відновленню.

Нагадаємо, російські окупанти вранці 12 липня здійснили ракетні удари по Миколаєву.

Окрім цього, у Миколаївській області в місті Баштанка через обстріл окупантів стався витік газу. Ворожа ракета потрапила до котельні, є загиблий.

Також зазначимо, що російські окупанти продовжують обстрілювати Харків. У ніч на вівторок, 12 липня, ворог випустив дві ракети по Шевченківському району.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: