У Греції знайшли тіла всіх членів екіпажу українського Ан-12

Читать на русском
Буде проведено судово-медичну експертизу загиблих, яка дозволить встановити точні причини загибелі. Пізніше тіла передадуть українським дипломатам
Фото з місця подійertnews.gr

У Греції в результаті пошуково-рятувальних робіт на місці аварії транспортного літака Ан-12, що належить українській компанії, знайдені тіла всіх восьми членів екіпажу. Тіла українських громадян витягнуті з-під уламків літака і направлені в лікарню в місті Комотіні.

Про це повідомляє Грецький телеканал EPT News.

На цю мить пошукова операція завершена. У Комотіні буде проведено судово-медичну експертизу загиблих, яка дозволить встановити точні причини загибелі. Пізніше тіла передадуть українським дипломатам для переправлення на батьківщину.

На місці аварії літака працюють фахівці з виявлення та знешкодження боєприпасів. При цьому, зазначає мер довколишнього міста Пангео, поки що жодних небезпечних речовин в останках літака на місці катастрофи не виявили.

Нагадаємо, в Греції в ніч з 16 на 17 липня розбився український транспортний літак Ан-12. Він перевозив не менше 12 тонн неназваного вантажу, що проходить, як небезпечний. Весь екіпаж літака - вісім осіб - загинув.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: