У Греції впав український транспортний літак Ан-12 – ЗМІ

Читать на русском
Зараз на місці події працюють рятувальники. На борту літака перебувало вісім членів екіпажу, їх доля поки що залишається невідомою
Літак Ан-12Вікіпедія

У Греції в ніч з 16 на 17 липня розбився український транспортний літак Ан-12. Він перевозив не менше 12 тонн неназваного вантажу, що проходить, як небезпечний.

Про це повідомляє грецьке видання Kavalapost.gr, а також видання EPT News.

Відомо, що літак впав між населеними пунктами Антіфіліппі та Палеохорі в Елефтерополісі, Кавала. Ан-12 виконував комерційний вантажний рейс з Сербії до Йорданії. Диспетчери в Афінах зафіксували сигнал біди, поданий з борту транспортника. Попередньо, літак хотів приземлитися в Кавалі, оскільки один з його двигунів загорівся.

Однак після того, як диспетчери отримали сигнал, літак пропав з радарів і впав на відстані в 10 миль від Кавали. Зараз на місці події працюють рятувальники. На борту літака перебувало вісім членів екіпажу, їх доля поки що залишається невідомою.

Нагадаємо, наприкінці червня в росії сталася чергова катастрофа з невідомої причини. Недалеко від міста Рязань впав в поле . Мінімум три людини на борту літака загинули.

Нагадаємо, 21 червня в росії зазнав аварії вже другий штурмовик Су-25 за тиждень. Пілот штурмовика загинув, авіакатастрофа сталася в Ростовській області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: