Під Харковом знешкодили ДРГ морської піхоти рф, командира взяли в полон

Читать на русском
У Дементьєвці Дергачівського району Харківської області було виявлено та знешкоджено російську ДРГ.
скрін з відео

Розвідгрупа «Кедр» ГУР Міноборони провела спецоперацію в Дементьєвці Дергачівського району Харківської області, внаслідок якої було виявлено та знешкоджено ДРГ.

Про це повідомляється на сторінці ГУР МО у Facebook у понеділок, 18 липня.

Росія в Україні втратила 50 тис. військових загиблими й пораненими – британський адміралРосія втратила понад 30 відсотків своєї наземної бойової ефективності. Це дає українській армії впевненість у своїй перемозі.

«Внаслідок вогневого ураження 36 окупантів було знищено. Багато рашистів отримали поранення різного ступеня тяжкості. Пізніше «Кедр» разом із підрозділами місцевої ТРО та Національної гвардії змусив ворога відійти з позицій, незважаючи на значну чисельну перевагу противника», - йдеться у повідомленні.

В результаті операції було здобуто численні трофеї та взято в полон пораненого командира взводу ворожої ДРГ. Ним виявився уродженець Запорізької області (1989 р.н.) Станіслав Трутнєв.

«Це військовослужбовець 140 загону спеціального призначення боротьби з підводними диверсійними силами та засобами Північного флоту ВМФ росії (в/ч 69068, Відяєво, Мурманської області). Три роки тому було відряджено угрупування збройних сил росії в Сирії», - повідомляє ГУР.

Полоненому надали медичну допомогу на полі бою, зараз він перебуває в одному з українських медичних закладів.

Розвідувальна група ГУР МО на Харківщині знищила ДРГ морської піхоти Північного флоту ВМФ РФГоловне управління розвідки МО України

Нагадаємо, розвідка перехопила розмову, де окупанти зізнаються, що вже місяць не можуть піти у наступ у Харківській області.

У Генштабі розповіли про втрати армії росії за весь час війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: