У росії розбився другий за тиждень штурмовик Су-25

Читать на русском
Як сказано в повідомленні російської пропаганди, літак зазнав аварії під час планового навчально-тренувального польоту. Політ нібито виконувався без боєкомплекту
Ілюстративне фотоВікіпедія

У Росії зазнав аварії вже другий штурмовик Су-25 за тиждень. Пілот штурмовика загинув, авіакатастрофа сталася в Ростовській області.

Про це повідомляють кремлівські пропагандистські ресурси.

Як сказано в повідомленні, літак зазнав аварії під час планового навчально-тренувального польоту. Політ нібито виконувався без боєкомплекту, літак звалився в безлюдному місці, жертв і руйнувань немає. Причина загибелі літака не називається, як і причина того, чому пілот не зміг покинути падаючий штурмовик.

Це вже друга втрата росією такого літака в небойових умовах за минулі сім днів. 17 червня в Бєлгородській області росії з невідомої причини впав Су-25, причому при падінні він вибухнув і відновленню не підлягає. Пілот встиг катапультуватися, а причиною аварії назвали технічну несправність.

У суботу, 18 червня, стало відомо, що українські військові збили російський літак Су-25 на Донбасі. При цьому пілот літака, найманець ПВК «Вагнер», катапультувався та опинився в полоні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: