Юний нацгвардієць збив «Іглою» шостий російський штурмовик Су-25

Читать на русском
На Запорізькому напрямку 19-річний строковик Національної гвардії України збив з ПЗРК Ігла вже шостий літак російських окупантів.
zaxid.net

На Запорізькому напрямку 19-річний строковик Національної гвардії України збив з ПЗРК «Ігла» вже шостий літак російських окупантів.

Про це повідомляють в пресслужбі Національної гвардії України.

«Строковик Національної гвардії України, якому лише 19 років, зараз виконує бойові завдання, захищаючи українське небо на Запорізькому напрямку, та нещадно б’є ворога у повітрі разом зі своєю вірною «подружкою» ПЗРК «Ігла», – йдеться в повідомленні.

В соцмережах українці вже прозвали його «Запорізьким месником».

«Окрім того, 16 липня близько десятої години вечора йому вдалося збити крилату ракету. А вже на ранок наступного дня він поповнив свою скарбничку збитих літаків ще однією «сушкою», – додають у дописі.

Нагадаємо, Збройні сили України в суботу, 16 липня, продовжили знищувати бази російських окупантів. Цього розу удару завдали в Лазурному та Алчевську.

За минулу добу, 16 липня, українські військові ліквідували 160 російських окупантів. З початку повномасштабного вторгнення рф втратила 38 300 військовослужбовців.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: