Українські військові знищили бази окупантів у Лазурному та Алчевську

Читать на русском
Збройні сили України в суботу, 16 липня, продовжили знищувати бази російських окупантів. Цього розу удару завдали в Лазурному та Алчевську.
media.defense.gov

Збройні сили України в суботу, 16 липня, продовжили знищувати бази російських окупантів. Цього розу удару завдали в Лазурному та Алчевську.

Про це повідомляє Управління стратегічних комунікацій ЗСУ.

«Ранок не ранок, без смаженої русні. Тим більше, якщо горить і вибухає черговий «склад із селітрою і гуманітарною». Цього разу багато вибухів доноситься з боку Лазурного», – йдеться у повідомленні.

Відомо, що загарбники облаштували там штаб, казарми і склад. Після сильного вибуху, ймовірно, почалася детонація боєприпасів.

Також зазначили, що в Алчевську знищено ворожу базу.

«В тимчасово окупованому Алчевську проходить вечірка на «складах селітри і гуманітарки». Там Дядечко Ленд Ліз, Бавовна і Селітра влаштували After Party для орків», – додали у повідомленні.

Нагадаємо, за минулу добу, 16 липня, українські військові ліквідували 160 російських окупантів. З початку повномасштабного вторгнення рф втратила 38 300 військовослужбовців.

Станом на 15 липня було відомо, що за допомогою американських ракетних артилерійських систем HIMARS за останні тижні вдалося знищити понад 30 військових об'єктів російських військ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: