«Еліта» армії рф майже вся знищена в Україні: СБУ перехопила розмову

Читать на русском
ЗСУ практично повністю знищили еліту армії рф. Йдеться про західний військовий округ росії.

Українські військові майже повністю знищили російські так звані елітні війська, які готували до протистояння з НАТО.

Про це стало відомо з розмови окупантів, яку перехопила СБУ.

Втрати окупантів на війні: нові дані ГенштабуЗа останню добу було вбито приблизно 130 російських військових, найбільше на Слов'янському, Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Зокрема, як розповідає сам окупант, підрозділи західного військового округу росії були вщент розбиті ЗСУ, вціліли лише ті, хто відмовився наступати на Україну.

«Західного округу вже немає, бо він весь у Росії, відмовники. Повз мене одні «східники» мотаються, бо «західників» уже майже немає. Вся техніка підбита, то вежа не працює, то колеса пробиті, то ще щось не працює… А так, на передок чисто добровольці їдуть і все», - розповідає дружині військовий рф, чиїй підрозділ знаходиться в Харківській області.

У СБУ зазначають, що до західного військового округу росії входять, зокрема Москва, Санкт-Петербург та військова «еліта», яку готували до протидії силам НАТО.

Але багато офіцерів загинуло, водіїв не вистачає, а сили піхоти використовуються як «живе м'ясо».

Нагадаємо, окупанти на війні в Україні скаржаться на спеку, а також продають запчастини бойової техніки. Крім того, військові рф на війні продовжують їсти собак через проблеми з логістикою в армії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: