Ракетний обстріл Харкова: поранених вже понад 30, серед них двоє дітей

Читать на русском

Кількість постраждалих внаслідок ракетного обстрілу Харкова з РСЗВ зросла до 31 особи, серед них 2 дітей.
Обстріл Харкова 11 липняФото: v.timoshko / Facebook

Кількість постраждалих внаслідок ракетного обстрілу Харкова з РСЗВ зросла до 31 особи, серед них 2 дітей. Жертв, як і раніше, троє.

Оновлені дані опублікував голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у Telegram.

Ракетні удари по Харкову: ДСНС опублікувала фото наслідків влучання у житловий будинокХарків уночі тричі зазнав ракетних ударів. Одна ракета зруйнувала житловий будинок, ще дві влучили у двір неподалік складської будівлі та у будівлю школи.

«На цю хвилину від ранкових обстрілів Харкова російськими окупантами 31 постраждалий, усі – госпіталізовані до медичних закладів. З них – 2 дітей: 4 та 16 років. Загиблих – 3 особи», - написав він.

Голова ОГА розповів, що під вогнем росіян знову опинилися виключно цивільні споруди - торговельний центр та будинки мирних харків'ян. Декілька снарядів влучили у двори приватних осель. Також зруйновані гаражі, автомобілі, спалахнуло кілька пожеж.

Як уточнила харківський волонтер Наталія Попова, стан постраждалої 4-річної дитини не викликає побоювань.

За інформацією Суспільне, серед постраждалих від обстрілу також є поліцейський. Про це повідомив начальник поліції Харківщини Володимир Тимошко.

«За попередніми даними, російська армія випустила по Харкову 10 ракет із РСЗВ. Серед поранених один поліцейський», - сказано в повідомленні.

Тимошко додав, що росіяни стріляли без конкретних цілей - по житлових кварталах. Попередньо, використовувалися РСЗВ «Смерч».

Нагадаємо, сьогодні вранці у Харкові пролунала серія потужних вибухів - російські війська обстріляли місто ракетами з РСЗВ. Спочатку було відомо про 28 постраждалих та 3 жертви.

Вночі росія завдала по Харкову чергових ракетних ударів - частково зруйновано житловий 6-поверховий будинок у центрі міста.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: