Канада запровадить додаткові економічні санкції проти росії

Читать на русском
Канада готує додаткові санкції проти нафтового, газового, хімічного та промислового секторів російської федерації.
Фото zn.ua

Канада готує додаткові санкції проти нафтового, газового, хімічного та промислового секторів російської федерації.

Про це повідомила міністерка закордонних справ країни Мелані Жолі.

«Ми продовжуватимемо атакувати російську скарбницю. Ми не послаблюємось у тиску на російський режим», – йдеться в повідомлені.

Відомо, що на нафтовий, газовий, хімічний і виробничий сектори припадає понад 50% доходів рф, які вона використовує для ведення війни в Україні. Жолі зауважила, що нові обмеження є продовженням серйозних санкцій, які Канада продовжує накладати на російський режим.

Нові санкції стосуватимуться наземного та трубопровідного транспорту, а також виробництва металів і транспорту, комп’ютерного, електронного та електричного обладнання та машин. Після введення заходів у канадських компаній буде 60 днів, щоб укласти контракти з цільовими галузями промисловості та послуг.

«Канада розширить існуючі заходи щодо нафтового, газового та хімічного секторів, включивши промислове виробництво. Ці нові заходи заборонять канадським службам сприяти виробництву товарів, вироблених у цих секторах», – додає міністерка закордонних справ Канади.

Нагадаємо, влада Канади в п'ятницю, 8 липня, запровадила санкції проти очільника російської православної церкви патріарха Кирила.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: