Обстріли Миколаєва та області: горіли поля із пшеницею

Читать на русском
Російські окупанти продовжують обстрілювати Миколаїв та Миколаївську область – у регіоні виникають пожежі на полях.
ілюстративне фото

Російські окупанти продовжують обстрілювати Миколаїв та Миколаївську область, через це у регіоні виникають пожежі на полях.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у Telegram.

В ОВА розповіли, як вирішити проблему водопостачання в МиколаєвіДля того, аби відновити централізоване водопостачання у Миколаєві, потрібно відвоювати у російських загарбників територію Херсонщини, якою проходить водогін із Дніпра.

Так, увечері, 6 липня, внаслідок влучення боєприпасів та їх уламків спалахнула суха трава в Корабельному районі Миколаєва.

Крім того, вранці, 6 липня, близько 08:00 було обстріляно Широківську громаду в Баштанському районі області. Обстріляли територію переважно за межами населених пунктів, внаслідок чого сталося загоряння полів. Постраждалих немає.

Також триває обстріл населених пунктів по лінії розмежування біля Березнегуватської громади. Інформація про постраждалих та пошкодження уточнюється.

У Миколаївському районі 6 липня зафіксовано обстріл у Первомайській громаді. У результаті с. Новомиколаївка спалахнув сухостій та зернові поля, пошкоджено житлові будинки. У с. Білозерка орієнтовно об 11:00 пошкоджено магазин. У смт Первомайське о 15:40 пошкоджено будинки у приватному секторі, спалахнули поля з урожаєм.

У той же час близько 11.00 6 липня окупантів обстріляли касетними боєприпасами с. Лимани Галицинівської громади, виникло загоряння сухостою.

Після ворожих обстрілів увечері, 6 липня, у с. Шевченківці Шевченківської громади почалася пожежа на полі з ячменем, спалахнула суха трава.

Вранці 7 липня Очаків Очаківської громади зазнав обстрілів. Поранених нема. Також вранці, 7 липня, було обстріляно Островський старостинський округ Куцурубської громади. Зруйновано фермерське господарство. Обійшлося без поранених, додав Кім.

Нагадаємо, напередодні через обстріл Миколаєва та області загинули мирні жителі.

У Миколаєві озвучили кількість загиблих та поранених під час війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: