Новинський вирішив скласти повноваження нардепа

Читать на русском
Вадим Новинський вирішив відмовитися від депутатського мандату, щоб зосередитись, за його словами, на гуманітарних проєктах, на розвитку економіки, служінні УПЦ та на відновленні храмів.

Позафракційний народний депутат Вадим Новинський вирішив скласти повноваження. За його словами, він вирішив зосередитись на гуманітарних проєктах та служінні церкви.

Сам Новинський повідомив про це у Facebook.

Зазначимо, депутат пройшов до парламенту в 2019 році за мажоритарним округом №57 у Донецькій області.

Робота IX скликання: хто з нардепів все ще не виконав жодної обіцянки19 депутатів Верховної Ради IX скликання ще не виконали жодної обіцянки. Детальніше – на інфографіці.

«У нових драматичних обставинах, що виникли після окупації Маріуполя, вважаю, що буду ефективнішим не в політиці, а в гуманітарній, громадській та виробничо-економічній діяльності. Зараз відверто не до політики – час та обставини диктують інші пріоритети. Я прийняв рішення скласти повноваження народного депутата України та зосередитись на гуманітарних проєктах, на розвитку національної економіки, служінні Українській Православній Церкві та на відновленні зруйнованих храмів», – написав Новинський.

За його словами, особливу увагу він приділятиме проєктам повоєнного економічного відродження України як країни індустріальної, високотехнологічної та високоосвіченої.

Нагадаємо, станом на початок шостої сесії парламенту, за даними «Слово і діло», Новинський ще не виконав жодної обіцянки за всю каденцію.

Новинський також входив у топ нардепів-прогульників, з кого зняли найбільше виплат.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: