Обстріли Миколаївщини: постраждали житлові будинки та церква

Читать на русском
Російські окупанти за минулу добу обстріляли Баштанський та Миколаївський райони Миколаївської області, є руйнування, пошкоджено будівлю церкви.
ілюстративне фото

Російські окупанти за минулу добу обстріляли Баштанський та Миколаївський райони Миколаївської області, є руйнування, пошкоджено будівлю церкви.

Про це повідомляє голова Миколаївської ОВ Віталій Кім у Telegram.

Зеленський: удари рф по Сергіївці, Затоці, Миколаєву стали продовженням російського ракетного тероруПрезидент зазначив, що західні союзники, обурені російськими військовими злочинами, погодили передачу Україні комплексів ППО

«Баштанський район: вдень, 3 липня, обстріли були у селищі Березнегувате та селі Лепетиха Березнегуватської громади. Без жертв. Інформація про пошкодження уточнюється. Також триває обстріл сіл по лінії розмежування. Інформація про постраждалих та пошкодження уточнюється», - написав Кім.

За його словами, близько 23:00, 3 липня, обстріляли Широківську громаду. Обстріли були поза населеними пунктами. Потерпілих нема.

«Миколаївський район: вранці, 3 липня, близько 10:00 на території Куцурубської громади в селі Дніпровське внаслідок ворожого обстрілу зруйновано два житлові будинки, інші будинки та будівлі зазнали пошкоджень. Вдень, 3 липня, з 13:30 до 14:00 фіксувалися обстріли селища Засілля та за межами населених пунктів Первомайської громади. Пошкоджено присадибні ділянки, сталося спалах на полях», – повідомив Кім.

Крім того, 3 липня були обстріли села Степове Воскресенської громади. Пошкоджено будівлю церкви. У Вознесенському та Первомайському районах день і ніч пройшли відносно спокійно.

Нагадаємо, сьогодні о 4 ранку російські військові завдали ракетних ударів по Харкову – зруйновано школу. 3 липня окупанти масово обстріляли Слов'янськ – 6 загиблих, 19 поранених.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: