ЗСУ атакували опорний пункт окупантів під Миколаєвом – ОК «Південь»

Читать на русском
Сили окупантів скорочено на 1 зенітно-ракетний комплекс «ТорМ1», 2 бойові машини піхоти та десяток окупантів, решта результатів дорозвідується.
Ілюстративне фото24tv.ua

У районі Благодатного в Миколаївській області сьогодні, 2 липня, авіація Збройних сил України завдала удару по ворожому опорному пункту.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Фейсбуці.

«Потужності противника скорочено на 1 зенітно-ракетний комплекс «ТорМ1», 2 бойові машини піхоти та десяток окупантів, решта результатів дорозвідується», – йдеться в повідомленні українських захисників.

Втрати російської армії наближаються до 36 тисяч убитих – ГенштабВтрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення в Україну сягнули вже 35 870 осіб.

Як повідомляється, у суботу, 2 липня, на світанку в напрямку Миколаєва ворог спрямував 10 ракет типу «Онікс», випущених з ракетного комплексу «Бастіон» на окупованій Херсонщині.

«Вкотре атаковано об’єкти портової та іншої виробничої інфраструктури міста, а також зафіксовано влучання у сільськогосподарські угіддя у передмісті. Інформація про масштаби пошкоджень та наявність постраждалих уточнюється», – зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, що у суботу, 2 липня, о 4 ранку росія вдарила ракетами по Немишлянському району Харкова. Вибухи було чути на все місто.

Раніше повідомляли, що росія використовує проти України старі протикорабельні ракети через брак сучасної високоточної зброї.

Також в ОПУ розповіли, коли Україна отримає достатньо зброї для контрнаступу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: