За захоплення Лисичанська відповідали двоє високопоставлених військових рф – ISW

Читать на русском
Путіну важливо було захопити Лисичанськ, тому за цю операцію відповідальність несли відразу два високопоставлені російські командири.
mind.ua

Путіну важливо було захопити Лисичанськ, тому за цю операцію відповідальність несли відразу два високопоставлені російські командири.

Про це повідомляє американський Інститут дослідження війни.

У повідомленні зазначають, що президент рф володимир путін очевидно не довіряє молодшим офіцерам. Тому за захоплення Лисичанська відповідали двоє топ-військових.

«За Лисичанськ та район на захід від нього відповідали командувач Центральним військовим округом генерал-полковник Олександр Лапін та командувач Повітряно-космічними силами росії генерал армії Сергій Суворікін», – пишуть в ISW.

Путін так само має намір захопити більшу частину України – розвідка СШАЛідер країни-агресора володимир путін не відмовився від своїх планів щодо захоплення більшої частини України військовим шляхом.

Наголошують, що участь двох високопоставлених офіцерів, залучених до однієї справи на невеликій ділянці фронту примітна і, ймовірно, вказує на те значення, яке путін надає захопленню Лисичанська та кордону Луганської області.

Нагадаємо, після важких боїв за Лисичанськ Сили оборони України були змушені відійти із займаних позицій і рубежів.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що українська армія нарощує постачання сучасної зброї і завдяки тактиці поверне Лисичанськ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: