Обстріл Слов'янська касетними боєприпасами: є жертви та поранені

Читать на русском
Російські війська знову вдарили по Слов'янську касетними боєприпасами - загинули чотири особи, ще семеро отримали поранення.

Російські війська 1 липня знову вдарили по Слов'янську касетними боєприпасами. В результаті загинули четверо людей, ще семеро отримали поранення. Майже всі вбиті та поранені були під час обстрілу на вулиці.

Про це повідомив голова Слов'янської міської військово-цивільної адміністрації Вадима Ляха у Telegram.

На трьох напрямках війська рф завдали авіаударів, ЗСУ відбили два наземні штурми – ГенштабМинулої доби російські окупанти завдали авіаударів по населеними пунктами на Авдіївському, Бахмутському та Харківському напрямках.

«Вчорашній вечір видався дуже важким. Під обстріл потрапив мкр-н Лимани. Вулиці Барвінківської, Підгірної, Данилевського. Мирний приватний сектор де немає військових об'єктів. У результаті – четверо загиблих, семеро поранених», - розповів він.

За словами Ляха, касетні снаряди, якими обстрілюють місто, не завдають тотальних руйнувань, але вони дуже небезпечні для людей.

«90% убитих та поранених перебували на вулиці. Зважайте на це. Не виходьте із приміщень без потреби. Уникайте масових скупчень народу. Тому поки що призупинено видання гуманітарної допомоги, яка мала розпочатися сьогодні на пунктах роздачі. У понеділок подивимося за обставинами», – додав голова міської адміністрації.

Нагадаємо, 30 червня російські окупанти також обстріляли Слов'янськ касетними боєприпасами.

При цьому російські війська продовжують атакувати Лисичанськ та всю Луганщину з різних боків.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: