Лише 5% жителів Маріуполя мають водопостачання – радник мера

Читать на русском
У Маріуполі найбільшою проблемою для мешканців залишається відсутність питної води. Доступ до водопостачання мають лише 5 відсотків мешканців.
Петро Андрющенко

У Маріуполі найбільшою проблемою для мешканців залишається відсутність питної води. Доступ до водопостачання мають лише 5 відсотків мешканців.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

«Питна вода залишається проблемою номер один в Маріуполі. Вона просто недоступна, навіть низької якості. Якщо прийняти на віру (а це точно не варто), то окупанти підключили до водопостачання 502 будинки, включаючи приватні», – йдеться в повідомленні.

Авіаудар рф по драмтеатру в Маріуполі є явним воєнним злочином – розслідування AIРозслідування правозахисників підтвердило, що удар авіації рф по театру в Маріуполі є навмисною атакою та воєнним злочином. Було очевидно, що це цивільний об'єкт, де ховаються жителі.

Всього в Маріуполі обліковується 2280 багатоквартирних будинків та 48 тисяч приватних. Понад 40% будівель пошкоджено. За словами Андрющенка в Маріуполі вціліло близько 36 912 житлових будинків.

«Підсумок – доступ до водопостачання мають лише 1,35% будинків і відповідно до 5% населення, що мешкає в місті на зараз», – додає радник мера.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Маріуполі на Донеччині виявили нову братську могилу з понад сотнею загиблих.

Також повідомляли, що в місті ворог розпочав будівельні роботи – місцевим жителям обіцяють нове житло, хоча насправді готують військово-будівельний комплекс.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: