Операція ЗСУ на Зміїному: знищено ще один ворожий «Панцир»

Читать на русском
У Чорному морі триває операція на острові Зміїному. ЗСУ знищили ще один російський ПЗРК Панцир.

У Чорному морі продовжується операція на острові Зміїному, до списку ураженого озброєння росіян додався ще один зенітний ракетно-гарматний комплекс «Панцер-С1».

Про це повідомляє ОК «Південь» та спікер Одеської ОВА Сергій Братчук у Telegram.

ВМС України знищили російський буксир біля острова ЗміїнийБіля острова Зміїний ВМС України знищили російський буксир Василь Бех. Він транспортував на острів боєприпаси, озброєння та особовий склад.

«Найголовніші новини приходять до нас з острова Зміїного. Там дух Змієбаївки, звичайно, ми говоримо насамперед про Збройні сили нашої держави, просто смажать орків. Є ще одне підтвердження – підтвердження того, що знищено зенітний гарматно-ракетний комплекс «Панцир-С1», – сказав він і нагадав про дотримання режиму інформаційної тиші.

Братчук додав, що постачання озброєння на Зміїний для ворога стало дуже проблематичним.

ОК «Південь» у Facebook підтвердили, що «в Чорному морі триває операція на острові, вже є підтвердження поразки ще одного зенітного гарматно-ракетного комплексу «Панцир-С1».

На сьогодні корабельне угруповання противника не має змін складу за кількістю та спорядженістю ракетами.

«На двох ракетних кораблях 16 крилатих «Калібрів», 1 ВДК створює ілюзію ймовірності десанту», - уточнили в командуванні.

Нагадаємо, острів Зміїний у Чорному морі вже понад два місяці окуповано військами росії. При цьому українські військові не припиняють завдавати ударів по окупантам на Зміїному.

Вже не раз ЗСУ вражали зенітно-ракетний комплекс Панцир С1, а також станцію радіолокації та автомобільну техніку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: