Операція ЗСУ на острові Зміїний ще триває: деталі

Читать на русском
На острові Зміїний продовжується операція сил оборони України. І зараз режим інформаційної тиші.

На острові Зміїний продовжується операція сил оборони України. Вражена ворожа станція радіолокації, а також зенітно-ракетно-гарматні комплекси «Панцир».

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону сьогодні, 25 червня, повідомила керівник об'єднаного координаційного прес-центру сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк.

Удар ЗСУ по острову Зміїний: супутникові знімки зафіксували наслідкиНа супутникових знімках видно наслідки удару ЗСУ по захопленому острову Зміїний, зокрема зруйновану вежу в південній частині острова.

«Операція ще продовжується. Удари продовжують завдавати наших сил. І зараз режим інформаційної тиші. Але нагадаю, що попередньо ми вже говорили, що справді вражена станція радіолокації. Для острова ви розумієте це очі, і вуха. Уражені зенітно-ракетно-гарматні комплекси «Панцир» – аж 2 штуки. І є у нас інформація про вдалий удар по накопиченню техніки і на той момент ще живої сили ворога. Деталі ми ще уточнюємо та повідомимо пізніше», – розповіла Гуменюк.

Нагадаємо, острів Зміїний у Чорному морі вже понад два місяці окуповано військами росії. При цьому українські військові не припиняють завдавати ударів по окупантам на Зміїному.

У командуванні «Південь» підтверджували, що війська рф зазнали значних втрат на острові.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: