Операція ЗСУ на Зміїному: завдано серію ударів по техніці ворога

Читать на русском
Українські військові завдали понад 10 ударів на острові Зміїний у Чорному морі, який захопили російські окупанти.

Українські військові завдали понад 10 ударів на острові Зміїний у Чорному морі, який захопили російські окупанти. Пошкоджено ворожу техніку.

Про це у понеділок, 27 червня, повідомила на брифінгу голова пресцентру сил охорони та оборони оперативного командування Південь Наталія Гуменюк.

Стратегічно важлива точка: глава розвідки розповів про значення острова ЗміїнийТой, хто контролює острів Зміїний, може певною мірою контролювати повітряну обстановку на півдні, блокувати рух суден. Крім того, зі Зміїного росія може розпочати військові дії у Придністров'ї.

«Ми продовжуємо операцію на Зміїному. Цієї ночі було завдано понад 10 точних уражень на острові, ми дорозвідуємо результати, але вже зараз маємо перший звіт, що вкотре вражений ще один зенітно-гарматний ракетний комплекс Панцир-С1», - сказала вона.

За словами Гуменюк, військова операція розрахована на абсолютне визволення острова від окупантів.

Вона також додала що на даний момент у Чорному морі знаходяться два ракетні кораблі рф, які несуть на собі 16 крилатих ракет.

Нагадаємо, острів Зміїний у Чорному морі вже понад два місяці окуповано військами росії. При цьому українські військові не припиняють завдавати ударів по окупантам на Зміїному.

Зафіксовано попадання в зенітно-ракетний комплекс Панцир С1, станцію радіолокації та автомобільну техніку

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: