Зруйновано два мости, медикаменти у лікарні є – Гайдай про ситуацію в Лисичанську

Читать на русском
Росіяни продовжують знищувати Луганську область. Лисичанськ вони штурмують з південного та південно-західного напрямків, у місті зруйновано два мости та тунель. Нині там залишаються до 15 тисяч мешканців, медикаменти у лікарні є.
facebook.com/odalug

Російські війська штурмують Лисичанськ із південного та південно-західного напрямків. Окупанти цілеспрямовано знищують місто, зруйновано два мости та автомобільний тунель.

Про це розповів керівник Луганської воєнної адміністрації Сергій Гайдай.

Щоб не повторити долю «Азовсталі»: Буданов пояснив відхід ЗСУ від СєвєродонецькаВідступ українських військових із Сєвєродонецька був тактичним перегрупуванням, заявив глава розвідки Буданов.

«Окупанти штурмують Лисичанськ із південного та південно-західного напрямків. Зараз тривають бойові дії між Вовчоярівкою та нафтопереробним заводом. Вони намагаються блокувати місто з цієї сторони та заволодіти транспортним сполученням із Донеччиною. Водночас російська армія продовжує нищити місто. Цілеспрямовано обстріляні три насосні станції, одна з яких розташована в Новодружеську. Зруйновані два мости, автомобільний тунель, який з’єднував дві окремі частини міста. Ворог ще раз вдарив по ймовірному скупченню людей, обстрілявши територію ринку. Йде тотальне знищення жителів Луганщини росіянами», – розповів він.

У Лисичанську, за інформацією Гайдая, залишаються до 15 тисяч людей. До лікарні міста медикаментів завезли разів у п'ять більше за норму – лікарня протримається кілька місяців. Але гуманітарну допомогу доставити поки що не можуть.

Нагадаємо, вчора російські війська з реактивної системи залпового вогню «Ураган» обстріляли чергу за технічною водою у Лисичанську. Щонайменше вісім мирних жителів загинули.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: