У Києві поліція перевірила нічні клуби та вручила понад 200 повісток

Читать на русском
Нічні клуби у Києві під час комендантської години перевірила поліція. Понад 200 чоловіків призовного віку отримали повістки.

Правоохоронці Києва разом із представниками військового комісаріату провели рейди нічними закладами міста, щоб перевірити, як дотримується комендантська година.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Які повістки зараз роздають в Україні, кому та де їх можуть видати: основнеРоздача повісток на пляжах, ринках, в чергах і так далі не є чимось незаконним та цілком вкладається в логіку мобілізаційних заходів

За словами начальника столичної поліції Івана Виговського, протягом вихідних правоохоронці перевірили 420 закладів.

«В умовах воєнного стану громадяни повинні дотримуватися обмежень комендантської години...З усіх перевірених у нічний час працювали два заклади та виявлено 413 осіб, які порушили комендантський час. З-поміж цих громадян комісар перевіряв чоловіків призовного віку на наявність відповідних приписних посвідчень. В результаті 219 чоловікам було вручено повістки у військкомат», - сказав він.

Крім того, правоохоронці встановили і тих, хто мав при собі наркотики, за цими фактами відкрито кримінальні провадження.

Також поліція склала 73 адміністративні протоколи за розпивання алкогольних напоїв у заборонених місцях, 173 – за дрібне хуліганство, 185 – за злісну непокору законному розпорядженню чи вимогам поліцейського.

Нагадаємо, у Києві анонсували перевірки нічних клубів та ресторанів.

У ЗСУ розповіли, чи законно вручати повістки прямо на вулиці чи блокпостах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: