Польща скасовує безкоштовний проїзд залізницею для українських біженців

Читать на русском
Транспортна компанія PKP Intercity, яка спеціалізується на міжміських пасажирських перевезеннях, заборонить безкоштовний проїзд для українських біженців з 1 липня.
Фото 24tv.ua

Транспортна компанія PKP Intercity, яка спеціалізується на міжміських пасажирських перевезеннях, заборонить безкоштовний проїзд для українських біженців з 1 липня.

Про це повідомляє пресслужба PKP Intercity.

«Чинні правила видачі безкоштовних квитків для біженців з України діятимуть до четверга, 30 червня. З п’ятниці, 1 липня, ці поїздки відбуватимуться за загальними правилами, включеними до регламенту PKP Intercity», – йдеться в повідомленні.

Де краще – за кордоном чи вдома: українські біженці дали оцінку різним сферам життяУкраїнські біженці, перебуваючи за кордоном, найбільше оцінили український графік роботи магазинів, діджиталізацію послуг та співвідношення ціни та якості у сфері краси. Докладніше – на інфографіках.

Безплатний проїзд для українців у 2-му класі поїздів економ категорій були запроваджені 26 лютого цього року. З того часу послугами скористалися понад 2,3 мільйона громадян України.

Нагадаємо, у Польщі з 1 липня перестануть виплачувати окремим категоріям біженців щоденну допомогу на харчування та житло у розмірі 40 злотих на особу (близько 280 гривень).

Раніше повідомляли, що приплив українських біженців до Євросоюзу може поступово зменшити нестачу робочої сили в єврозоні, оскільки деякі українці, які рятуються від війни, мають намір залишитися назавжди.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: