За останні дні рф просунулась більш ніж на 5 кілометрів до Лисичанська – британська розвідка

Читать на русском
З 19 червня російські війська підійшли ближче на п'ять кілометрів до південних підступів Лисичанська. Успіхи росії, ймовірно, викликані недавнім посиленням підрозділів та сильною концентрацією вогню.

Російські сили з 19 червня могли просунутися більш ніж на 5 км до південних підступів Лисичанська Луганської області. Деякі українські частини при цьому відступили.

Про це йдеться у розвідувальному звіті Міноборони Британії.

«Деякі українські частини відійшли, мабуть, щоб уникнути оточення. Поліпшення показників росії у цьому секторі, ймовірно, є результатом недавнього посилення підрозділу та сильної концентрації вогню. Російські сили чинять все більший тиск на Лисичансько-Сєвєродонецьку кишеню своїм повзучим просуванням по околицях території. Однак їхні зусилля щодо досягнення глибшого оточення для захоплення західної частини Донецької області залишаються безуспішними», – йдеться у звіті.

Нагадаємо, як повідомив напередодні голова Луганської ОВ Сергій Гайдай, російські війська наближаються до Лисичанська, закріплюючись у населених пунктах неподалік.

За словами Олексія Арестовича, на Луганщині склалася важка ситуація для української армії. У районі Сєвєродонецька та Лисичанська підрозділам ЗСУ загрожує оточення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: