РФ продовжила обстріли Харкова вночі та вранці, є поранені

Читать на русском
Харків продовжують обстрілювати війська рф. Вночі ворог був у Слобідському та Індустріальному районах, а вранці – у Немишлянському.
фото Суспільне

Харків продовжують обстрілювати російські військові. Вночі ворог бив по Слобідському та Індустріальному районах. Сьогодні вранці – по Немишлянському.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram 22 червня.

У Харківській ОВА назвали кількість загиблих і поранених через обстріли 21 червняНайбільше людей постраждало в Харкові, також під обстріл потрапили дві громади в області, там теж є вбиті та поранені

«У Харкові вночі від обстрілів постраждали Слобідський та Індустріальний райони. Пошкоджені господарські та промислові об'єкти, сталося кілька масштабних пожеж. Зранку тривають обстріли Немишлянського району Харкова. Попередньо 3 поранених. Інформація уточнюється», – написав він.

Як повідомив мер Харкова Ігор Терехов, незважаючи на інтенсивність обстрілів, у Харкові не зупинятимуть роботу громадського транспорту.

В області окупанти вночі продовжили обстріли Чугуєва, зруйновано житлові будинки та господарські будівлі. Попередньо 2 особи загинули, 2 поранені.

У смт Золочів, Богодухівського району, пошкоджено багатоквартирний будинок, сталася пожежа. З-під завалів вилучили тіло одного загиблого. Наразі тривають рятувальні роботи, є ймовірність, що під завалами ще 2 особи.

У смт Шевченкове, Куп'янського району, внаслідок російського обстрілу вчора ввечері 1 особа отримала поранення.

Нагадаємо, 21 червня росія посилено обстрілювала Харків з РСЗВ – у місті загинуло 5 людей, 11 поранено. В області – загинуло 10 людей, 5 поранено.

РФ також продовжує щоночі наносити по Харкову ракетні удари – пошкоджено поїзди метро, ​​зараз тимчасово закрито три станції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: