Мер Миколаєва повідомив про наслідки ракетного удару по місту

Читать на русском
Внаслідок ворожих ракетних ударів по Миколаєву пошкоджено кілька будівель, у тому числі й школу. Наразі відомо про одного загиблого.

Внаслідок ворожих ракетних ударів по Миколаєву пошкоджено кілька будівель, у тому числі й школу. Наразі відомо про одного загиблого.

Про це повідомив міський голова Миколаєва Олександр Сенкевич в ефірі телемарафону.

«Постраждали два підприємства, приватні, на території яких перебували паливно-мастильні матеріали тощо. Одна школа постраждала: вибиті вікна, постраждав дах. П'ять багатоповерхівок – у них вибиті двері у під'їзд, вікна», – розповів мер про наслідки атаки.

Південь України ми нікому не віддамо – ЗеленськийЗеленський провів наради з військовим і цивільним керівництвом Одеської та Миколаївської області. Зокрема, президент заслухав звіти про пошкоджену і знищену інфраструктуру

Також відомо, що на одному з підприємств сталося загоряння матеріалів, і зараз майже все місто знаходиться у чорному диму. Погасити полум'я неможливо, тому доводиться чекати, поки все вигорить вщент.

Інформація щодо жертв та поранених наразі уточнюється. Поки що відомо лише про одного загиблого. Ще двоє осіб постраждали від вибухів.

Нагадаємо, минулої доби 21 червня згоріло понад 80 гектарів пшениці, висадженої на території Миколаївської області. Пожежі викликані постійним обстрілом окупаційних військ рф.

У вихідні Миколаєв відвідав президент України Володимир Зеленський.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: